Bezoek Rocklane Adventures

De Rocklane camper units worden voor u door een team van specialisten klaargemaakt voor aflevering. Alle onderdelen en accessoires worden zorgvuldig getest.

Onze technische mensen zijn behulpzaam bij het voor de eerste keer installeren van de unit op je pickup truck. Uiteraard kunnen zij ook zorgen voor eventuele aanpassingen aan de truck, indien noodzakelijk. Daar krijg je vooraf een prijsopgave van.

* De adviesprijs voor onze Rocklane SL-09 camper unit zoals omschreven op deze website is € 29.900 exclusief BTW en € 36.179 inclusief BTW in Nederland.

** Een camper leasen kan ook. Vul hiervoor de onderstaande berekening in en kijk op wel maandbedrag je uitkomt.

Lease bedrag berekenen

Vragen of meer weten?
Neem gerust contact op !

Veel gestelde vragen

Faq

  • Pop-up campers zijn zowel minder hoog als minder zwaar dan andere campers.
  • Dat betekent een betere wegligging en minder brandstof verbruik,

Jazeker kan dat, de salesdesk van Rocklane kan je daarbij van dienst zijn

  • Bandenspanning: overleg met je truck dealer wat de juiste bandenspanning is voor een beladen truck. De service-mensen van Rocklane zal je daarbij ook helpen.
  • Vering: soms is het verstandig de vering aan te passen op het gewicht dat geladen wordt. Ook hier kunnen de mensen van de service afdeling behulpzaam zijn.

De camper wordt op 4 punten met oogbouten aan de trek-ogen in de bak van de pickup truck. Indien deze ogen niet aanwezig zijn moeten er nieuwe ogen geplaatst worden.

  • De camper van de truck halen is een eenvoudig karwei.
  • De hefpoten worden elektrisch bediend. Na het losmaken van de oogbouten druk je met de poten de camper unit omhoog en rijd je de truck er onderweg.
  • De installatie gebeurt in de omgekeerde volgorde. Onze technische mensen zullen met je dit los en laad proces doornemen.
What's App